Film Run!: резиме, објаснување и толкување

Film Run!: резиме, објаснување и толкување
Patrick Gray

Со наслов Излези во оригиналот, Трчај! е трилер и психолошки хорор филм на Американецот Џордан Пил, што е првиот долгометражен филм што го режираше.

Со Даниел Калуја и Алисон Вилијамс во главната актерска екипа, делото зборува за заљубен млад човек кој ќе отпатува за да се сретне со семејството на својата девојка. По објавувањето во 2017 година, филмот стана огромен меѓународен успех, бидејќи беше еден од најозборуваните и најпочитуваните филмови во последните години.

Трчај! - Официјален трејлер (Universal Pictures) HDPatrick Gray
Patrick Gray
Патрик Греј е писател, истражувач и претприемач со страст за истражување на пресекот на креативноста, иновациите и човечкиот потенцијал. Како автор на блогот „Култура на генијалците“, тој работи на откривање на тајните на тимовите и поединците со високи перформанси кои постигнале извонреден успех на различни полиња. Патрик исто така е ко-основач на консултантска фирма која им помага на организациите да развијат иновативни стратегии и да негуваат креативни култури. Неговата работа е претставена во бројни публикации, вклучувајќи ги Форбс, Брза компанија и Претприемач. Со позадина во психологијата и бизнисот, Патрик носи уникатна перспектива на неговото пишување, комбинирајќи сознанија засновани на наука со практични совети за читателите кои сакаат да го отклучат сопствениот потенцијал и да создадат поиновативен свет.