Мајка!: објаснување за филмот

Мајка!: објаснување за филмот
Patrick Gray

Мае! ( Мајка! , во оригинал) е неизвесност и психолошки хорор филм, режиран од Американецот Дарен Аронофски, објавен во септември 2017 година.

Заплетот ја раскажува приказната за еден поет и неговата сопруга кои живеат во куќа која била повторно изградена по пожар. Мирната атмосфера завршува ненадејно, со доаѓање на неочекуван гостин.

Мајко!Patrick Gray
Patrick Gray
Патрик Греј е писател, истражувач и претприемач со страст за истражување на пресекот на креативноста, иновациите и човечкиот потенцијал. Како автор на блогот „Култура на генијалците“, тој работи на откривање на тајните на тимовите и поединците со високи перформанси кои постигнале извонреден успех на различни полиња. Патрик исто така е ко-основач на консултантска фирма која им помага на организациите да развијат иновативни стратегии и да негуваат креативни култури. Неговата работа е претставена во бројни публикации, вклучувајќи ги Форбс, Брза компанија и Претприемач. Со позадина во психологијата и бизнисот, Патрик носи уникатна перспектива на неговото пишување, комбинирајќи сознанија засновани на наука со практични совети за читателите кои сакаат да го отклучат сопствениот потенцијал и да создадат поиновативен свет.