30 романтични филмови што треба да ги видите во 2023 година

30 романтични филмови што треба да ги видите во 2023 година
Patrick Gray

Сами или со други, понекогаш сакаме да гледаме многу романтичен филм, способен да ни ги разбуди чувствата и да разбуди многу емоции.

Исто така види: 30 романтични филмови што треба да ги видите во 2023 година

Ако ги барате најдобрите филмови од жанрот за гледање оваа година, погледнете ги нашите предлози кои ги мешаат најжешките изданија со некои класици што не се пропуштаат:

Исто така види: Маргарет Атвуд: запознајте го авторот преку 8 коментирани книги

1. Вози го мојот автомобил (2022)
Patrick Gray
Patrick Gray
Патрик Греј е писател, истражувач и претприемач со страст за истражување на пресекот на креативноста, иновациите и човечкиот потенцијал. Како автор на блогот „Култура на генијалците“, тој работи на откривање на тајните на тимовите и поединците со високи перформанси кои постигнале извонреден успех на различни полиња. Патрик исто така е ко-основач на консултантска фирма која им помага на организациите да развијат иновативни стратегии и да негуваат креативни култури. Неговата работа е претставена во бројни публикации, вклучувајќи ги Форбс, Брза компанија и Претприемач. Со позадина во психологијата и бизнисот, Патрик носи уникатна перспектива на неговото пишување, комбинирајќи сознанија засновани на наука со практични совети за читателите кои сакаат да го отклучат сопствениот потенцијал и да создадат поиновативен свет.