Книгата на Ели: Значењето на филмот

Книгата на Ели: Значењето на филмот
Patrick Gray

Играниот филм за научна фантастика, акција и авантура, во режија на Алберт и Ален Хјуз, беше објавен во 2010 година. Дејствието е сместено во пост-апокалиптичен свет и зборува за човек кој сам ја поминува земјата, носејќи стар книга.

За време на патувањето, херојот наидува на многу влијателен непријател, подготвен да стори сè за да го украде предметот и да ја присвои неговата моќ.

The Book of Eli - трејлер со титл (HD)Patrick Gray
Patrick Gray
Патрик Греј е писател, истражувач и претприемач со страст за истражување на пресекот на креативноста, иновациите и човечкиот потенцијал. Како автор на блогот „Култура на генијалците“, тој работи на откривање на тајните на тимовите и поединците со високи перформанси кои постигнале извонреден успех на различни полиња. Патрик исто така е ко-основач на консултантска фирма која им помага на организациите да развијат иновативни стратегии и да негуваат креативни култури. Неговата работа е претставена во бројни публикации, вклучувајќи ги Форбс, Брза компанија и Претприемач. Со позадина во психологијата и бизнисот, Патрик носи уникатна перспектива на неговото пишување, комбинирајќи сознанија засновани на наука со практични совети за читателите кои сакаат да го отклучат сопствениот потенцијал и да создадат поиновативен свет.